Beeld © MTV

Sem uit EOTB reageert op mensen die haar 'botje' en 'tietloos' noemen

13 september 2021 16:30

Sem de Coninck mag door haar deelname aan het zevende seizoen van 'Ex on the Beach' dan wel in één klap bekend zijn geworden, maar haar nieuw verworven bekendheid heeft niet alleen maar voordelen. Sterker nog, Sem krijgt op regelmatige basis te maken met mensen die kwetsend reageren op haar berichten op social media. En dáár heeft ze schoon genoeg van.

"Hoe triest ben je als je zo'n reactie plaatst?"

Op haar laatste Instagram-post, een foto van zichzelf waarop ze een jasje draagt zonder beha daaronder, krijgt Sem een aantal 'aparte reacties'. 'Botje, tietloos, noem maar op', schrijft Sem in haar Instagram Stories. 'Kijk, mij doet het weinig. Maar hoe triest ben je als je zo'n reactie plaatst?' vraagt Sem zich af.

Daarom roept Sem haar volgers op om juist lief voor elkaar te zijn, in plaats van elkaar naar beneden te halen. 'Iedereen heeft iets en niemand is perfect. Onthoud dat.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gloednieuwe vriend schuift ring om vinger van Imke uit EOTB

Vlak na haar deelname aan Ex on the Beach, waar Sem keer op keer bij Dusty in bed belandde, sprak RTL Boulevard met haar voor de online serie Shots Fired. Daarin had Sem nog het een en ander te zeggen over haar ex-liefje. In de video hieronder zie je daar alles over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tijd voor de volgende stap: Shani uit EOTB laat liefdestattoo zetten voor Davey

Shots Fired: Sem had 'geen idee' van aantal bedpartners Dusty

08:37