Laura Ponticorvo Beeld © ANP

Laura Ponticorvo deelt emotioneel bericht over zwangerschap

13 september 2021 19:45

Laura Ponticorvo (35) heeft op haar social media een emotioneel bericht gedeeld. De YouTuber, die vorige week voor het eerst moeder werd, blikt terug op haar zwangerschap.

"Mama werd heel erg ziek"

Laura beviel vorige week van haar dochtertje Giulia, een stuk vroeger dan ze zelf vooraf had gedacht. Maar door pre-eclampsie, ook wel zwangerschapsvergiftiging genoemd, werd ze onlangs opgenomen in het ziekenhuis en kwam haar dochtertje eerder te wereld. 

'Ik heb zo ontzettend hard genoten van mijn zwangerschap met jou in m’n buikje, het was werkelijk iedere dag een feestje. En toen veranderde er in een korte tijd heel veel', begint Laura haar verhaal.

Ze vervolgt: 'Mama werd heel erg ziek en toen moesten we voor jouw veiligheid, maar voornamelijk mama's haar veiligheid jou eerder gaan halen dan jouw uitgerekende datum. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laura Ponticorvo geeft update na bevalling dochtertje

Volgens Laura is het niet voor niks dat Giulia zeven september ter wereld kwam: 'Ik geloof echt dat je je eigen datum hebt uitgekozen, op mama’s geluksgetal, op het getal zeven, oftewel Sébi, jouw tweede naam die papa en mama jou al hadden gegeven' 

De vlogger laat weten dat haar dochter het super goed doet: 'Met zoveel liefde heb ik je 7,5 maand mogen dragen en daar ben ik mega trots op! Nu gaat mama genieten van jou in m’n armen, dat ik je kan voelen, ruiken, naar je kan kijken en je geluidjes kan horen.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laura Ponticorvo moeder geworden van een dochtertje

RTL Boulevard sprak eerder nog met een dolgelukkige Laura over het zwangerschapstraject. Het openhartige gesprek zie je hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laura Ponticorvo opgenomen in het ziekenhuis

Laura Ponticorvo dolblij na lastig zwangerschapstraject: 'Toch gelukt'

01:35