André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

André en Sarah klaar met roddels: 'Gaat nu echt te ver'

13 september 2021 19:50

André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25) zijn klaar met alle roddels die over hen verspreid worden. Op social media delen ze een fel bericht en vragen ze hun volgers om meer rekening met de impact van nepberichten te houden.

"Ze is van een normaal regionaal meisje uitgegroeid tot een bekende Nederlander"

Aanleiding hiervoor is een tekst op de Instagram Stories van Yvonne Coldeweijer. Zij beweerde maandagmiddag dat Sarah naar een afkickkliniek zou zijn afgereisd, en deelde daarbij enkele foto's van haar op Rotterdam The Hague Airport. Alleen blijkt dit nieuws niet veel later helemaal niet waar te zijn. Aan RTL Boulevard laat het management van André namelijk het volgende weten.

"Sarah zit een paar dagen op een locatie in Spanje waar ze professionele hulp krijgt om om te gaan met media-aandacht. Ze is van een normaal regionaal meisje uitgegroeid tot een bekende Nederlander met 200.000 volgers op Instagram. Daardoor hebben mensen, zoals Yvonne Coldeweijer, ineens een mening over haar. Daar doe je niks aan maar toch blijft het aan je knagen. Yvonne heeft zo'n obsessie voor Sarah en wil haar kapot maken. Daar heeft Sarah niet voor gekozen en daarom praat ze momenteel met mensen hoe ze hier mee om kan gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers onder de indruk van killerbody Sarah van Soelen

Overigens bijten André en Sarah zelf ook flink van zich af op social media. Zo vindt de zanger dat Yvonne met haar bericht te ver is gegaan. 'Dat je mij aanpakt moet je lekker zelf weten. maar wat je nu doet kan echt niet. Dat meisje is 1,5 jaar clean en dat is een hele zware tijd voor haar geweest.'

Hij vervolgt: 'Als je je zou verdiepen in verslaafden en mensen die daar aan gewerkt hebben, dan zou je misschien weten dat je echt niet zomaar roddels kan verspreiden hierover. Hierin ga je echt te ver.' André laat tot slot weten dat Yvonne te geobsedeerd is door het stel en hoopt dat hij het bericht eraf haalt en 'een keer in je leven gewoon je gezond verstand gebruikt'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes gaat samenwonen met Sarah van Soelen

Reactie Sarah van Soelen
Reactie André Hazes

Sarah noemt op haar beurt het gedrag pesterig: 'Nu zijn voor mij de grappen klaar. Dit heeft niks meer te maken met roddelen, dit is gewoon zoals ik het noem, pesten!' 

Sarah houdt de influencer vervolgens een spiegel voor: 'Maar wat denk je zelf wat dit met mensen doet? Hoe was pesten voor jou op de basisschool? Ik vraag me dat af. Mensen wees eens positief! [...] Dit moet stoppen!' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes vergelijkt Sarah van Soelen met 78-jarige BN'er

RTL Boulevard sprak onlangs nog met de tortelduifjes over hoe verliefd ze wel niet zijn. Bekijk het hele interview hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes staat achter Bilal: 'Hij is een baas'

Zien: André en Sarah geven eerste gezamenlijke interview

00:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!