Nicki Minaj Beeld © ANP

Nicki Minaj mag niet naar Met Gala door weigeren vaccinatie

14 september 2021 02:19

Hoewel Nicki Minaj normaal gesproken een van de smaakmakers is tijdens het jaarlijkse Met Gala, schittert de rapper dit jaar door afwezigheid. Genodigden waren alleen welkom met een vaccinatiebewijs en daar wilde de 38-jarige Nicki niet aan toegeven. Dit laat ze weten via Twitter.

"Ik wil dat mijn volgers veilig blijven"

'Je moet gevaccineerd zijn om naar het Met Gala te kunnen gaan. Als ik me laat vaccineren doe ik dat niet voor een gala. Dan doe ik dat omdat ik genoeg onderzoek hebben kunnen doen en daar ben ik nu mee bezig. Ik wil dat mijn volgers veilig blijven, dus draag een mondkapje dat zowel je mond als neus bedekt, niet zo'n laf los dingetje', aldus Nicki.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Nicki Minaj mogelijk de cel in na bekentenis

Nicki denkt het vaccin uiteindelijk wel te nemen. 'Als ik weer wil gaan toeren, dan moet ik wel. Dan heb ik gewoon geen andere keus. Maar ik heb een neef in Trinidad die het vaccin weigert omdat twee vrienden van hem impotent zijn geworden na hun prikken. Een van die gasten zou gaan trouwen, maar toen zijn verloofde zijn opgezwollen ballen zag heeft ze het huwelijk afgeblazen. Dus je moet wel echt zeker zijn van je besluit en het niet doen om een gala of wat dan ook.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessie J door het stof na uitspraken Nicki Minaj: 'Had geen idee'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!