The Rolling Stones Beeld © ANP

Rolling Stones niet bij uitvaart Charlie Watts door coronaregels

14 september 2021 03:09

Mick Jagger (78), Keith Richards (77) en Ronnie Wood (74), de drie overgebleven leden van The Rolling Stones zouden niet aanwezig hebben kunnen zijn bij de uitvaart van hun vriend en bandlid Charlie Watts. Omdat The Stones al op tournee in Amerika waren, was het onmogelijk voor hen om heen en weer te reizen naar het Verenigd Koninkrijk vanwege de corona reisrestricties. Dit meldt 'The Sun'.

"Ik wil onze fans niet nog langer laten wachten"

Charlies uitvaart vond afgelopen week plaats in Devon, waarbij slechts een klein aantal mensen aanwezig was. The Stones bleven noodgedwongen in Boston, waar ze zich voorbereiden op hun tournee die vanwege Watts' overlijden werd uitgesteld. De band treedt op 26 september voor het eerst weer op in St. Louis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tour van Rolling Stones gaat gewoon door na dood Charlie Watts

In augustus liet de drummer al weten geen deel meer te nemen aan de Amerikaanse toer vanwege een spoedoperatie. Zijn plek werd ingenomen door Steve Jordan. "Na alle teleurstellingen van het uitstellen van de toer vanwege het coronavirus, wil ik onze fans niet nog langer laten wachten. Daarom heb ik mijn goede vriend Steve Jordan gevraagd in te springen."

Charlie overleed op 24 augustus op 80-jarige leeftijd in een Londens ziekenhuis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Rolling Stones gaan toch touren na overlijden Charlie Watts