Babette van Veen Beeld © ANP

Aanbidders balen: Babette van Veen zit tóch niet op Tinder

14 september 2021 11:40

'Goede Tijden, Slechte Tijden'-actrice Babette van Veen (53) is de afgelopen dagen overspoeld met berichtjes. Op social media laat ze weten dat er een profiel van haar op Tinder is, maar dat ze deze niet zelf heeft aangemaakt. En dat tot grote teleurstelling van sommige aanbidders...

"Snap nu waarom ik nog steeds moederziel alleen in dat restaurant zit"

'Ik denk al steeds wat krijg ik toch veel berichten van mensen die ik niet ken. Maar er schijnt een profiel van me rond te zweven op Tinder, maar dat ben ik niet hoor, no, no, no', schrijft Babette op Twitter. 

Sommige volgers probeerden al hun slag te slaan, zo blijkt uit de reacties. 'Ah. Snap nu waarom ik nog steeds moederziel alleen in dat restaurant zit. Ik ga de rekening wel vragen', 'Jammer, ik dacht: ik sla m'n slag. Weer voor niks mijn haren gekamd voor een mooie profielfoto' en 'Spannend hoor. Ik ga meteen een account aanmaken en je zoeken. Oh, wacht...', wordt er zoal gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen deelt dierbare GTST-herinnering Guusje Nederhorst

Babette kwam onlangs nog in het nieuws omdat ze binnenkort samen met Katja Schuurman verschijnt in de tv-reeks van Jachtseizoen

De serie is al jarenlang een groot succes op YouTube, maar is sinds deze maand voor het eerst op televisie te zien. Naast Katja en Babette vormen ook onder anderen Wendy van Dijk en Najib Amhali, Bram Krikke en Herman den Blijker en Simon Keizer en Britt Dekker een duo. De eerste spannende beelden zijn hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Babette van Veen had veel moeite met laatste periode Guusje

Katja Schuurman en Babette van Veen in paniek in Jachtseizoen

00:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!