Joan en Mert Beeld © Videoland

Joan en Mert van Love Island na jaar uit elkaar: 'Klikte simpelweg niet'

14 september 2021 13:07

Joan en Mert van 'Love Island' gaan door een verdrietige periode. Het heeft bijna een jaar geduurd voordat de twee tot de conclusie zijn gekomen dat het toch niet klikt tussen hen.

"Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars, maar het werkte gewoon simpelweg niet"

Althans, zo luidt de verklaring van Mert. Via social media laat hij het volgende weten over de relatiebreuk: 'We hebben dit samen op een volwassen manier uitgepraat en dat vind ik fijn. De reden dat we uit elkaar zijn is, omdat het simpelweg niet klikte.' Ook schrijft de realityster dat hij dankbaar is dat hij Joan heeft leren kennen. 'Heb er veel van geleerd. Ben volwassen geworden, en meer. Wens jou het allerbeste voor de toekomst.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joan en Mert reageren op Love Island-bedrog Remco en Imen

Ook Joan laat haar volgers weten dat het over en uit is met Mert. 'Het is even een verdrietige en moeilijke tijd, maar wij hebben er vrede mee', schrijft ze. 'Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars, maar het werkte gewoon simpelweg niet.'

Eerder dit jaar laten de Love Island-sterretjes ook al weten dat ze uit elkaar zijn geweest. Na een break van een paar weken komen ze op Valentijnsdag weer samen. "We hadden even een pauze. Ik denk dat het wel even goed was voor ons", vertelt Mert destijds. "Even rust aan mijn kop", vult Joan hem aan. "Maar ik denk dat het wel even nodig was (...) Het is natuurlijk zo dat we elkaar vanaf Love Island elke dag hebben gesproken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-koppel Joan en Mert steviger in hun schoenen na breuk

Vlak na de door hen gewonnen finale van Love Island waren de tortelduifjes nog te gast in Love Check-up. Bekijk die video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!