Beeld © Videoland

Bob Sikkes gelukkig met zijn grote liefde: 'Vond hem gelijk leuk'

18 september 2021 11:59

Als de charmante aannemer van 'Kopen Zonder Kijken' laat Bob Sikkes (56) menig (vrouwen)harten sneller kloppen. Toch heeft hij decennia geleden al zijn hart aan een ander verpand. In de nieuwste editie van 'LINDA.' vertelt hij vol trots over zijn man, Michiel.

"Hij corrigeert me wanneer ik tegenover anderen te ongeduldig ben"

Ze ontmoeten elkaar twintig jaar geleden op Nieuwjaarsdag als Michiel Bob in een kroeg op de schouders tikt. Het blijkt liefde op het eerste gezicht tussen de bouwkundige en de geschiedenisleraar. "Hij corrigeert me wanneer ik tegenover anderen te ongeduldig ben. En hij trapt op de rem als ik te vaak achter elkaar ook de weekenden met werk vol plan", vertelt Bob over zijn geliefde met wie hij zich graag terugtrekt in hun vakantiehuis in Spanje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob staat voor de grootste uitdaging ooit in Kopen Zonder Kijken

Nadat Michiel bij Bob intrekt en na elf jaar 'alles' nog steeds op naam van de heer Sikkes staat, is het volgens de aannemer tijd om met elkaar te trouwen. Ondanks dat de mannen op de 'saaiste dag van het jaar' - lees: maandag 2 januari - trouwen om 9 uur 's ochtends, mag de motregen de pret niet drukken. "Toch werd het een waanzinnig mooie dag", blikt Bob terug. "We hadden aan een lange tafel in onze woonkamer voor 33 vrienden een lunch voorbereid die van één uur ’s middags tot één uur ’s nachts duurde. Geweldig."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken hekelen moeilijke kandidaten

Hoe de partner van Bob eruitziet, laat hij in onderstaande video zien. 

Het hele interview met Bob Sikkes lees je nu in LINDA..

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!