Maik de Boer Beeld © ANP

Maik de Boer straalt in verrassende Met Gala-outfit

14 september 2021 14:58

Stylist Maik de Boer (60) heeft op social media een foto gedeeld van wat zijn outfit zou zijn geweest op het prestigieuze Met Gala in New York. Maik behoort niet tot de vele Hollywoodsterren die zijn uitgenodigd, maar had wel alvast een outfit klaarliggen.

"Ik wil die jurk! Staat je goed!"

'Met Gala 2021, maar dan op vakantie', schrijft de stylist bij onderstaande post. Ook plaatst hij de hashtag bloemetjesgordijn erbij. 

Veel volgers vinden zijn outfit geslaagd, zo is op te maken na een rondgang in de reacties. 'Ik wil die jurk! Staat je goed!', 'I love it' en 'Met een goede body erin', wordt er zoal gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maik de Boer trots op lichaam en deelt naaktselfie

Maik kwam niet zo lang geleden nog in het nieuws, omdat hij een emotioneel bericht deelde toen hij eindelijk zijn coronavaccinatie kreeg. 'Dit is voor mij een emotioneel moment, want deze vaccinatie betekent dat we steeds dichterbij een 'normaal' Nederland komen, waar vrienden hun restaurants, barretjes, winkeltjes en andere ondernemingen open kunnen gooien, zodat ze niet omvallen', schreef de stylist bij deze foto.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maik de Boer geëmotioneerd door coronavaccinatie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!