Beeld © Videoland

Kopen Zonder Kijken-koppel verwelkomt tweede kindje

14 september 2021 16:42

Leuk nieuws voor het 'Kopen Zonder Kijken'-stel Daan en Caglayan uit Utrecht. Het koppel dat in de laatste uitzending dankzij makelaar Alex hun droomhuis vindt, heeft vorige week hun tweede zoon verwelkomd.

"Om de dag even met goed nieuws te beginnen: Daan en Caglayan zijn vorige week ouders geworden van een gezond zoontje Loran"

Niet alleen het koppel, maar ook het team van Kopen Zonder Kijken staat in de laatste aflevering zwaar onder druk. Zo is te zien dat Daan en Caglayan niet alleen in een brandgevaarlijk huis wonen, maar er ook binnen een paar maanden uit moeten. Als kers op de spreekwoordelijke taart lijkt de bank bíjna de hypotheek van hun nieuwe woning door hun neus te boren. En dat terwijl Caglayan aankondigt dat er een tweede kindje onderweg is.

Uiteindelijk vallen alle puzzelstukken op z'n plek. De hypotheek is rond, Bob weet zijn verbouwbudget van 5.000 euro naar meer dan 20.000 euro te brengen en er wordt een tweede slaapkamer voor de jongste spruit van het gezin gebouwd. Goed op tijd, want Loran is geboren en maakt gebruik van het kamertje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob staat voor de grootste uitdaging ooit in Kopen Zonder Kijken

'Om de dag even met goed nieuws te beginnen: Daan en Caglayan zijn vorige week ouders geworden van een gezond zoontje Loran. Dit verhaal wordt steeds mooier hè?' schrijven de programmamakers op social media bij een zoete foto van het jonge gezin. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Amerikaanse Kopen Zonder Kijken nu te zien bij Videoland

De overspannen huizenmarkt is niet het enige wat het opnemen van Kopen Zonder Kijken moeilijk maakt. Ook de kandidaten die steeds veeleisender worden, testen het geduld van Bob en Roos. Dat laten ze in onderstaande video blijken. 

Bob en Roos van Kopen Zonder Kijken hekelen moeilijke kandidaten

02:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!