Job en Esmee Beeld © Instagram @esmeecox

Love Island-liefjes Job en Esmee hebben déze grote stap gezet

14 september 2021 16:47

Na de bekendmaking van de relatiebreuk tussen Mert en Joan gisteravond, zou je bijna vergeten dat er ook mooie dingen uit 'Love Island' kunnen voortkomen. De winnaars van 2021, Job en Esmee, zetten namelijk de volgende stap in hun relatie. Esmee heeft op haar Instagram laten weten dat ze gaan samenwonen.

"Ik vind het ook superfijn als hij hier is"

In een video vertelt Esmee dat ze het groots heeft aangepakt. "Zoals sommigen van jullie al wel weten, heb ik sinds kort mijn eigen plekje. Ik heb natuurlijk wel bij Job gepeild of hij ervoor openstaat en Job wil hier ontzettend graag intrekken, maar we zeiden: 'Ja, dat doen we wel over een paar maanden. Dan kijken we wel weer.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joan en Mert van Love Island na jaar uit elkaar: 'Klikte simpelweg niet'

Esmee woont inmiddels al een paar weken in haar nieuwe huisje en wil Job er toch wel heel graag bij hebben. "Sinds ik hier woon is hij eigenlijk elke dag hier. Ik vind het ook superfijn als hij hier is, ik zou het niet anders willen. Ik denk dat ik hem vandaag daarom wil vragen of hij officieel bij mij in wil gaan trekken!"

In de video is te zien dat Esmee er een echt feestje van maakt, inclusief ballonnen, brownies, chocolade en een lief kaartje. Job is duidelijk in zijn nopjes met haar vraag. "Ach schatje toch, natuurlijk zeg ik ja!" zo reageert hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Berichtje! Love Island-powerkoppel Job en Esmee maken relatie officieel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!