Beeld © BNN Vara

Kijkers Vier handen op Eén Buik onder indruk van mentor Angela

14 september 2021 21:25

In 'Vier Handen Op Eén Buik' geven bekende moeders tienermoeders een steuntje in de rug tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. Vanavond was het de beurt aan Angela Groothuizen (61) die de 16-jarige Amy Marissa mag bijstaan.

Amy Marissa raakte op haar zestiende zwanger van haar 17-jarige vriend Björn. De twee hebben nog steeds een relatie, maar toch moet Amy het een groot deel van haar zwangerschap zonder hem doen. Björn zit namelijk zes maanden lang in een gesloten instelling. Gelukkig heeft Amy wel veel steun aan haar moeder, bij wie ze nog thuis woont.

Wanneer Angela aan Björn vraagt waarom hij in een gesloten instelling zit, legt hij dat uit hij slecht met zijn emoties kon omgaan, snel boos werd en veel agressie in zich had. Omdat hij ook nog eens met de verkeerde mensen omging, werd hij uiteindelijk uit huis geplaatst. Angela is duidelijk geëmotioneerd door zijn verhaal. “Bij zo’n verhaal sta je toch altijd aan de kant van de kinderen,” zo vertelt ze slikkend voor de camera.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland te zien in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

Om Amy Marissa een beetje voor te bereiden op haar bevalling, neemt Angela haar en vriend Björn mee naar een bevalcoach die haar uitleg geeft over hoe een bevalling in z’n werk gaat. Ook laat ze tienermoeder Larissa uit een vorig seizoen op bezoek komen bij het stel om hun een beeld te geven hoe het ouderschap er in het dagelijks leven uitziet.

Niet lang na het bezoekje van Larissa bevalt Amy Marissa van een zoontje genaamd James Ocean. Als Angela bij het gezinnetje op bezoek gaat, is ze onder de indruk van de transformatie die Amy Marissa heeft ondergaan. “Ze heeft echt een sprong gemaakt. Eerst was ze een keuteltje van 16 en nu zie ik gewoon een jonge moeder. Het is toch een wonder. Het ontroert me ook altijd zo.” Het feit dat Amy Marissa met haar opleiding bezig is en Björn fulltime aan het werk is, maakt Angela ontzettend trots. “Jullie doen het zo goed!” zo complimenteert ze de twee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bobbi Eden: 'Help ziek 'Vier Handen Op Één Buik'-kindje'

Op Twitter wordt de aanpak van Angela geprezen. Veel kijkers vinden dat ze de perfecte persoon is om de 16-jarige Amy Marissa te begeleiden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter én tienermoeder Chimène maken indruk in 'Vier Handen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!