Beeld © ANP

Kanye West volgt ex-vrouw Kim Kardashian weer op social media

15 september 2021 05:27

De band tussen Kanye West (43) en Kim Kardashian (40) lijkt langzaamaan weer beter te worden. Nadat Kim aanwezig was met hun 4 kinderen bij de releaseparty van zijn nieuwe album Donda, en zelfs in een bruidsjurk tijdens de lancering verscheen, volgt West zijn vrouw weer op Instagram. En hoewel dat voor 'gewone' mensen misschien niets bijzonders lijkt, is dat voor Kanye iets groots. Dit meldt 'Entertainment Tonight'.

"Hij doet er alles aan om Kims vertrouwen terug te krijgen"

De eigenzinnige rapper heeft 8,3 miljoen volgers, maar volgt zelf maar 29 accounts. Daarvan zijn de meeste accounts gelinkt aan zijn zakelijke beslommeringen. In het heetst van de strijd tijdens zijn huwelijk met Kim ontvolgde hij niet alleen haar, maar ook alle andere Kardashians en Jenners.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kanye West rekent af met Kim Kardashian op social media

In januari vroeg Kim de scheiding aan, nadat Kanye zich meerdere malen publiekelijk negatief over haar, hun gezin en haar familieleden uitliet. Toch lijkt het erop dat het stel nog niet klaar is met elkaar. "Kim heeft nooit kunnen bedenken van hem te gaan scheiden, maar ze zette dat toch door om hun 4 kinderen te beschermen. Het ging gewoon niet meer. Maar Kanye lijkt zich ervan bewust iets heel moois en waardevols weg te gooien. "Hij doet er alles aan om Kims vertrouwen terug te krijgen, want dat is waar het echt om gaat. Ze wil er zeker van zijn dat ze op hem kan rekenen en niet weer voor het oog van de wereld een mentale inzinking krijgt en dan zeer persoonlijke informatie gaat delen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!