Beeld © ANP

Dave deelt kiekje van familie Roelvink uit oude doos: 'Kijk deze boyband'

15 september 2021 13:21

Nederland is al jaar en dag bekend met de familie Roelvink en dan met name vader Dries (62). Inmiddels zijn ook Dave (27) en Donny (23) Roelvink niet meer weg te denken uit showbizzland. Toch was er ook een tijd waarin we de twee broers nog niet zo goed kenden. Uit dát tijdperk deelt Dave nu een foto.

"Geef deze boyband een naam"

Op de foto, die Dave op zijn Instagram-pagina deelt, zien we vader Dries met zijn twee zonen. Daarbij valt te vermelden dat Dries eigenlijk amper is veranderd, behalve dat zijn haar tegenwoordig iets meer Zweeds blond is. Ook Dave (met oorbel) en Donny zijn weinig veranderd.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink helpt vader Dries grote angst onder ogen te komen

Zelf kan Dave erg lachen om de foto. 'Hahaha, geef deze boyband een naam', schrijft bij bij het plaatje uit de oude doos. Veel mensen zijn het eens over het antwoord en weten wel hoe deze formatie moet heten: 'De 3D's.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink geeft voorproefje van babykamer: 'Zo onwerkelijk'

Over niet al te lange tijd staan er niet meer twee generaties, maar drie generaties op de Roelvink-familiefoto. Dave wordt binnenkort namelijk vader van zijn eerste zoontje. Hoe hij zich daarop voorbereidt, vertelt hij in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!