Amber en Leah in 'Teen Mom' Beeld © MTV/ViacomCBS

Amber uit Teen Mom in tranen: 'Ik wil gewoon mijn dochter terug'

15 september 2021 14:22

Het gaat weer lekker in 'Teen Mom'-wereld. Amber Portwood (31) heeft het al een tijdje aan de stok met haar ex-vriend Gary (34) en diens echtgenoot Kristina. En dat heeft alles te maken met haar dochter Leah (12), waarmee ze een niet al te goede band heeft.

"Ik wil gewoon dat ze weer van me houdt"

Amber liet eerder dit seizoen al weten dat ze van mening is dat Gary en Kristina de reden zijn achter haar gespannen relatie met haar 12-jarige dochter. Het moeder-dochterduo zou maar moeilijk met elkaar overweg kunnen. "Ik heb haar al een tijd niet gezien. Ze reageert ook niet op mijn sms'jes", aldus Amber over Leah in een nieuwe aflevering van Teen Mom. "Ze neemt de telefoon ook niet op. Maar goed, ze heeft al een bonusmama...", waarmee ze sneert naar Kristina. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Catelynn uit Teen Mom bevallen van vierde dochtertje

Om de band weer op te bouwen, stelde Amber aan Gary voor om Leah mee te nemen naar een therapeut. "Ik wil gewoon mijn dochter terug", liet ze weten. Maar daar voelt haar dochter niets voor, aldus Gary. "Ik kan haar niet dwingen iets te doen wat ze niet wil doen", verklaarde hij. "Ik wil Leah beschermen en zeker weten dat ze geen pijn zal ervaren." Hij vertelde dit echter tegen zijn vrouw Kristina en niet tegen Amber. "Dat Gary niet reageert, zegt al dat 'ie Leah niet naar therapie laat komen", reageerde Amber op haar beurt weer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jenelle uit Teen Mom en man onder vuur vanwege ‘pesten’ dochter

"Ik heb het gevoel dat Leah denkt dat ik haar in de steek heb gelaten", aldus Amber tegen haar therapeut, later in de aflevering. "Ik wil gewoon dat ze weer van me houdt. Ik wil dat ze begrijpt dat alles wat ik heb gedaan, allemaal was zodat ik nog zou leven voor háár. Dat heb ik voor niemand anders gedaan. Ik blijf het proberen, ik blijf bidden." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!