Yuki Kempees Beeld © Tom Cornelissen

Yuki Kempees huilde iedere dag tijdens deelname Expeditie Robinson

19 september 2021 11:54

Tijdens de start van 'Expeditie Robinson' behoort Yuki Kempees al snel tot de sterkste kandidaten van Kamp Noord. Maar wat de kijkers thuis niet zien, is dat de artiest iedere dag een uur huilend op een rots doorbrengt. Dat vertelt hij in gesprek met 'Grazia'.

"Het missen van mijn baby was voor mij de grootste proef"

Hoe groot de wens ook is om mee te doen aan een programma als Expeditie Robinson, tijdens de opnameperiode heeft Yuki vreselijk last van heimwee. Hij is tijdens de opnames van het programma net vader geworden van dochter Jagger en hij mist haar vanzelfsprekend. "Je weet niet wat er thuis gebeurt. Als ze mijn tweede of derde kindje was geweest, wist ik beter hoe alles zou gaan", vertelt de zanger. "Nu ging ik in mijn hoofd allemaal dingen bedenken over hoe het met mijn kind ging. Ik heb hierover wel veel gekletst met andere ouders en zij stelden me gelukkig gerust."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yuki van Kriss Kross over geboorte dochter: 'Net Grey’s Anatomy'

Terwijl Yuki naar eigen zeggen nog geen idee had wat het betekende om vader te zijn, zat hij al een survivalspel te spelen voor nationale televisie. "Het missen van mijn baby was voor mij de grootste proef. Ik ben er daar echt achtergekomen waar ik sta in het leven en dat er niks belangrijker is dan die kleine. Ik dacht niet aan mijn bankrekening, ik dacht niet aan een huis kopen en ik dacht niet aan de auto. Ik dacht enkel aan mijn vriendin en kind."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Acht voormalig deelnemers krijgen tweede kans in Expeditie Robinson

Het thuisfront missen is niet de enige zware beproeving tijdens Expeditie Robinson. In Kamp Noord is er een zwaar gebrek aan eten, wat boerin Annemiek bijna opbreekt. 

Expeditie Robinson eist zijn tol bij boerin Annemiek

00:29

Het hele interview met Yuki Kempees lees je nu in Grazia.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!