Beeld © ANP

Dochter krijgen droom die uitkomt voor Pauline Wingelaar

18 september 2021 11:59

Pauline Wingelaar (35) is na acht IUI-pogingen en één IVF-ronde zwanger van een echt Gooisch meisje, die naar verwachting rond 4 februari 2022 geboren wordt. Een droom die uitkomt, vertelt ze in gesprek met 'Grazia'.

"Ik heb net te horen gekregen dat ik opnieuw hormonen moet gaan gebruiken"

Na tweeënhalf jaar proberen om zwanger te raken maakt het Pauline niet meer uit wat het geslacht van haar derde kindje zou worden. Toch zit ze op een roze wolk sinds ze het geslacht van de spruit weet. "Gewoon omdat ik daar lekker mee kan tutten, vlechtjes kan maken, kan knutselen, en omdat ik zelf een heel goede band met mijn moeder heb. De jongens vinden het ook heel leuk. Ze hebben allebei al een broertje en zeggen steeds: 'We krijgen een zusje!'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pauline Wingelaar in verwachting van een echt Gooisch meisje

Dat het gelukt is om zwanger te raken middels IVF betekent niet dat Pauline al van de hormonen af is. "Ik heb net te horen gekregen dat ik opnieuw hormonen moet gaan gebruiken, omdat ik van de tweede zeven weken te vroeg beviel. Ik moet dus weer aan de injecties, waar ik echt wel klaar mee ben."

RTL Boulevard zocht de zwangere Pauline op. In de video hieronder vertelt ze dat ze het niet kon geloven toen ze het plusje op de zwangerschapstest zag staan.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Zwangere Pauline Wingelaar geeft tour door haar nieuwe 'spook'huis

Het hele interview met Pauline Wingelaar lees je nu in Grazia.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!