Olcay Gulsen en Ruud de Wild Beeld © Instagram @ruuddewild

Olcay Gulsen blikt terug op zware periode: 'Wat heb je gestreden'

16 september 2021 11:20

In januari van dit jaar wordt er darmkanker geconstateerd bij Ruud de Wild (52). Nu, negen maanden later, gaat het een stuk beter met hem, laat zijn vriendin Olcay Gulsen (41) weten via Instagram.

"Wat een rollercoaster ride de afgelopen 9 maanden en wat heb je gestreden. Nu weer gezond aan de slag"

Het is een zware periode geweest voor het liefdeskoppel. Olcay is daarom extra blij dat het einde in zicht komt. 'Zo trots op jou. Wat een rollercoaster ride de afgelopen 9 maanden en wat heb je gestreden. Nu weer gezond aan de slag', schrijft de gelukkige Olcay op Instagram. 

Toch zijn er ook dingen die Olcay zal missen uit de zware periode. 'Ga onze middagdutjes en wandelingen stiekem missen', schrijft ze met een knipoog. 'Maar wat fijn dat je weer radio gaat maken', vervolgt ze. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ruud blikt vooruit op operatie: 'Olcay was er de afgelopen tijd voor mij'

Meerdere bekende vrienden van Olcay en Ruud reageren onder de foto. 'Mooie mensen', schrijft de Volendamse zanger Simon Keizer. René Froger reageert: 'Heerlijk om je weer te horen, vriend.' Ook presentatrice Britt Dekker laat een reactie achter: 'Sterk', schrijft ze met veel hartjes erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Olcay over ultieme guilty pleasure: 'Ga echt geen calorieën tellen'

Begin deze maand onderging de radiomaker nog een pittige operatie. Hij vertelde aan ons dat het naar omstandigheden goed met hem gaat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!