Dusty Taconis Beeld © Instagram @dustytaconis

Realityster Dusty uit EOTB heeft revalidatiecentrum verlaten

16 september 2021 17:07

Realityster Dusty Taconis heeft vanochtend goed nieuws gevold met zijn duizenden volgers: hij heeft namelijk voor het eerst weer een nacht in zijn eigen bed geslapen.

"Yes, dames en heren, het is voor het eerst weer wakker worden in mijn eigen huisje"

Het ging de laatste tijd alweer stukken beter na het heftige scooterongeluk van bijna twee maanden geleden. Zo kan hij weer redelijk snel praten en lopen, en nu hoeft hij dus ook niet meer in het revalidatiecentrum te blijven. "Yes, dames en heren, het is voor het eerst weer wakker worden in mijn eigen huisje. Ik ben onderweg naar de sportschool en ga weer veel leuke dingen doen. Ik ben weer een beetje de oude aan het worden, dus laten we de gym lekker slopen", vertelt de realityster in zijn Instagram Stories. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex on the Beach-ster Dusty geeft zelf update na scooterongeluk

Dusty Taconis

De zus van Dusty gaf eind juli nog een kleine update over zijn toestand destijds. "Hij heeft meerdere hersenbloedingen en een zware hersenoperatie gehad. Hij lag aan de beademing en was in levensgevaar", zei zij toen. 

Overigens was Dusty niet zo lang voor het ongeluk nog te gast in Shots Fired, waarin hij vertelde nooit gevoelens te hebben gehad voor zijn ex Sem. Bekijk de hele video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB in ziekenhuis na heftig verkeersongeluk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!