Ilse Warringa Beeld © ANP

Ilse Warringa showt vol trots haar okselhaar: 'Ik heb er lang voor gespaard'

16 september 2021 17:14

Actrice Ilse Warringa (46) heeft wel even genoeg van al dat scheren de hele tijd. Ze is er klaar mee en laat op social media dan ook zien hoe blij ze is met haar okselhaar. Schrik niet: het is behoorlijk veel.

"Beetje gel erin en niks meer aan doen"

'Ik heb er lang voor gespaard en dit is het resultaat. Binnenkort kan ik er eindelijk truffels op laten groeien', schrijft de actrice bij onderstaande post. Ook tagt ze enkele persoon en het kinderprogramma Het Klokhuis. Waarschijnlijk heeft Ilse dan ook meegewerkt voor een item over lichaamshaar. Wanneer het precies te zien is, is nog onduidelijk. 

Veel volgers reageren op de foto: 'Haar een wil is, is een weg', 'Jij bewijst dat wij vrouwen beter af zijn zonder' en 'Beetje gel erin en niks meer aan doen', grapt een ander tot slot. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ilse Warringa mist filmpremière Luizenmoeder door corona

Begin deze maand viel er nog wat te vieren voor Ilse, want 'haar' Luizenmoeder-film viel in de prijzen! Al meer dan 400.000 bezoekers hebben de komedie op het witte doek gezien, tot grote vreugde van 'juf Ank' zelf natuurlijk. In de video hieronder zie je hoe ze daarop reageert. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ilse Warringa licht tipje van de sluier op over Luizenmoeder-film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!