Jim Bakkum Beeld © ANP

Jim Bakkum deelt foto uit de oude doos met Jerney Kaagman

16 september 2021 21:17

Zanger en acteur Jim Bakkum (34) blikt op zijn social media terug naar zijn 'Idols'-tijdperk. Toen was voormalig zangeres Jerney Kaagman (74) een van de juryleden en Jim deelt nu een oude foto van hen samen.

"De weg naar Bakkum is ook een ware journey..."

De foto, die hieronder is te zien, is alweer achttien jaar oud en gemaakt in Ahoy Rotterdam. Veel volgers vinden het oude kiekje leuk om nog eens terug te zien: 'Leuke foto wel' en 'De weg naar Bakkum is ook een ware journey...', wordt er onder andere geschreven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jerney Kaagman wil medicijn tegen Parkinson

Begin juli bracht Jim samen met Idols-winnaar Jamai een bezoekje aan Jerney. De oud-zangeres kampt al een paar jaar met de ziekte van Parkinson. 'Door het Parkinson-lied dat deze week is uitgebracht, werd ik benaderd door de verpleegster-aan-huis van Jerney. En zo zit ik, samen met Jamai, een aantal dagen later bij haar aan tafel', schreef Jim destijds bij de foto hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jarige Jim Bakkum deelt hilarische foto van vroeger

Onlangs sprak RTL Boulevard nog met de twee heren over hun bijzondere zangavontuur. Zo laat Jim bijvoorbeeld weten dat hij die intense periode nog niet goed heeft kunnen verwerken: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim en Jamai blikken terug op heftige beginjaren van bekendheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!