Erica Meiland Beeld © ANP

Na Martien krijgt ook Erica Meiland een eigen biografie

17 september 2021 21:41

In navolging van het succes van de biografie 'Martien' over Martien Meiland (60), krijgt ook Erica Meiland (58) een eigen biografie. In de talkshow 'HLF8' vertelde de realityster vrijdag over de biografie die zij samen met Jan Dijkgraaf (59) schreef.

Erica stond aanvankelijk niet te springen om een biografie van Jan Dijkgraaf, ook omdat hij ook al de biografie over Martien had geschreven. "Mijn leven kun je al volgen in Martiens boek", aldus Erica. "Maar toen werd er om mij heen ook gezegd: 'je jeugd en hoe je tegen het leven aankijkt, wordt hierin veel meer belicht'."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland bevallen van tweede dochtertje

Heftige gebeurtenissen, zoals over Martiens coming-out, zullen vanuit Erica's perspectief worden verteld in het boek. "Er zijn natuurlijk heel heftige dingen gebeurd toen alles bij Martien omhoogkwam. Dat heb ik vanuit mijn perspectief verteld. Je hebt er allebei verdriet van, maar zijn kant is heel anders dan die van mij."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Meiland-kijkers gieren om Japans toilet: 'Straaltje tegen de anus'

De biografie Erica, de motor achter de Meilandjes verschijnt eind oktober in de winkels. De Meiland-ster werd afgelopen week oma van kleindochter Vivé. Hoe Maxime en Leroy op de bijzondere naam kwamen leggen we uit in onderstaande video:

Aran Bade legt uit hoe Maxime Meiland aan de naam Vivé komt

04:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!