Janice Blok en Donny Roelvink Beeld © ANP

Janice wil snel moeder worden: 'Zodra hij ready is gaan we ervoor'

19 september 2021 15:55

Janice Blok (29) nam onlangs afscheid van haar geliefde Rotterdam om zich samen met haar vriend Donny Roelvink (23) te settelen in een huurhuis in Amsterdam. Maar in de YouTube-serie 'Spieken met Marlieke' vertelt de influencer dat ze alweer droomt van een eigen vrijstaande woning, mét kindjes.

"Ik laat hem gewoon zijn ding doen en zodra hij ready is gaan we ervoor"

Het liefst zou het stel een woning kopen in Landsmeer, een dorp in de regio Waterland in Noord-Holland. Dat is de grote wens van Donny onthult Janice in de video. "In het begin dacht ik: 'Daar wil je nog niet dood gevonden worden, het is een heel klein dorp." Maar inmiddels kan ze zich er wel in vinden.

Nu Janice bijna 30 wordt hebben ze het niet alleen over verhuizen, maar komt ook het onderwerp 'gezinsuitbreiding' regelmatig aan bod. De tortelduifjes hebben nu al een hond en kat, maar als het aan de influencer ligt wordt daar snel een baby aan toegevoegd. "Toen wij net een relatie begonnen heb ik wel tegen hem gezegd: 'Ik weet niet wat jij denkt, maar ik word steeds ouder en ik heb altijd op mijn 30ste een kind gewild'", vertelt Janice. "Toen zei hij: 'Dat komt wel goed, als het goed zit tussen ons sta ik er wel voor open jong vader te worden.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice Blok geniet weer van vrijheid na thuisquarantaine

En dat was belangrijk voor Janice, want had Donny hier niet mee in willen stemmen dan had ze hoogstwaarschijnlijk de relatie verbroken. "Ik ga niet op mijn 35ste pas een kind nemen, daar ben ik heel realistisch in. Hoe leuk ik hem ook vond op het begin, ik heb wel heel lang getwijfeld omdat hij zo jong was (...) Maar hij is gewoon veel verder dan dat ik in eerste instantie dacht."

"Ik laat hem gewoon zijn ding doen en zodra hij ready is gaan we ervoor. Maar wanneer dat gebeurt... ik hoop zo snel mogelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink over nieuwe muziek: 'Veel volwassener'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!