Martijn Krabbé en zijn vrouw Deborah Beeld © ANP

Martijn Krabbé en vrouw vieren twee jaar liefde: 'Love you allerliefste'

19 september 2021 16:30

Niet alleen voor Sylvie Meis (43) is 19 september een bijzondere datum. Ook RTL-presentator Martijn Krabbé (53) stapte twee jaar geleden in het huwelijksbootje op die dag en zei 'ja ik wil' tegen zijn grote liefde Deborah.

"Twee jaar getrouwd vandaag! Love you allerliefste!"

Martijn en Deborah ontmoeten elkaar in 2014 als de presentator net gescheiden is op wintersport. De vonk slaat echter tussen de witte bergen niet meteen over vertelde hij eerder aan RTL Boulevard. Ze beginnen dan ook als vrienden, maar krijgen langzamerhand gevoelens voor elkaar. Een spontane kus na een etentje doet de twee verlangen naar meer. 

"Toen heeft Deborah er een vriendschap van gemaakt en dat heeft ze zo lief gedaan. En dat je dan een tweede kans krijgt..." Nu, jaren later, is het helemaal goed gekomen tussen het koppel en vieren ze alweer hun tweede trouwdag. En dat vraag natuurlijk om een post op Instagram. 'Twee jaar getrouwd vandaag! Love you allerliefste!' schrijft hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé stopt met The Voice Kids, Buddy Vedder neemt stokje over

Volgens de tortelduifjes was hun grote dag een bezegeling van hun liefde voor elkaar. Toch voelde het volgens Martijn niet heel erg anders. "Voor ons was het niet zo’n hele grote stap, omdat we ons al heel lang verbonden voelen met elkaar. Dit was een bezegeling daarvan en dat was heel fijn, maar wij hadden dit al met elkaar. We zijn eigenlijk al heel lang getrouwd. Er verandert niet zo heel veel." Het was vooral fijn om aan hun familie en vrienden te laten zien hoeveel ze van elkaar houden.

Het stel werd in de echt verbonden door Martijns goede collega Angela Groothuizen, die hij al meer dan 30 jaar kent. The voice of Holland-winnaar Dennis van Aarssen trad op tijdens het huwelijk en Trijntje Oosterhuis kwam de speech ondersteunen. De presentator was eerder tien jaar getrouwd met Amanda Beekman. Met haar kreeg hij vier kinderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé vond zichzelf vroeger op Pippi Langkous lijken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!