Eva Simons Beeld © ANP

Babynieuws: Eva Simons is in verwachting van eerste kindje

20 september 2021 13:15

Eva Simons (37) kan het (bijna) van de daken schreeuwen en daarom deelt ze op haar Instagram-account met haar volgers middels een echo dat ze zwanger is van haar eerste kindje.

"Er komt een klein babywondertje aan"

Eva maakt het babynieuws vandaag zelf via social media bekend. 'Ik ben zwanger!' schrijft ze enthousiast onder de foto op Instagram. De zangeres krijgt het kindje samen met haar liefje Sebastiaan Zwarts. Ook Sebastiaan deelt hetzelfde kiekje op zijn Instagram: 'Er komt een klein babywondertje aan', schrijft hij bij de foto. De twee aanstaande ouders zijn sinds 2019 samen. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eva Simons wilde meedoen aan Songfestival

Meerdere bekende vrienden van Eva reageren onder het kiekje. Rapper Jebroer reageert met meerdere hartjesogen. Fotograaf William Rutten schrijft: 'Gefeliciteerd!!!' met een hartje erachter. 'WOW!!! Wat een blessing. Gefeliciteerd', schrijft Ruth Jacott. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eva Simons en nieuwe vlam zetten samen tattoo

Eva Simons begon in 2004 in de meidengroep Raffish. In 2009 ging ze solo. Sindsdien had ze internationaal grote successen met hits als 'Policeman', 'This Is Love', 'Take Over Control' en 'Silly Boy'. Ook was ze jurylid bij de talentenjacht Idols.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!