Beeld © ANP

Maan is not amused door de 'slipjesgate' van ex-vriend Tony Junior

21 september 2021 07:35

Tony Junior (31) heeft zijn ex-vriendin niet heel blij gemaakt. In een livestream op Twitch vertelt hij dat Maan (24) geschokt is dat haar slipje dat boven zijn bed prijkt momenteel viraal gaat. Dat meldt 'AD'.

"Ze vindt het blijkbaar niet zo leuk"

Denk je nu: wat doet het stringetje van Maan boven het bed van Tony en waarom gaat het viraal? Je bent niet de enige. Het zit zo: op maandag gaat er een foto rond van het betreffende broekje - zoals de dj het noemt - uit de komende aflevering van Rooijakkers Over De Vloer. De witte string heeft Tony bewaard na hun laatste keer samen. Vanwege het roosje op de heup heeft Maan die destijds speciaal voor hem aangetrokken.

De roos heeft een speciale betekenis voor hen. "Toen wij uit elkaar gingen had zij ooit dat broekje voor mij gekocht, omdat wij een liedje samen hadden: 'Ik geef je een roosje m’n roosje'." Tony besluit dat hij de string wil houden, lijst hem in voor boven zijn bed en voor hij het weet heeft hij 'ja' gezegd tegen een interview met Art op tv, die ongegeneerd in zijn slaapkamer komt rondsnuffelen. Tot ongenoegen van Maan, kennelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior vertelt waarom het stukliep met Maan

Op het live streaming platform Twitch vertelt Tony aan zijn kijkers dat zijn ex-vriendin niet blij is dat hij deze onthulling heeft gedaan. "Ze vindt het blijkbaar niet zo leuk. Ze wilde me net bellen", vertelt hij, waarna hij er grappend 'ze huilt maar ze lacht' aan toevoegt.

De rode roos heeft voor Tony een compleet nieuwe lading gekregen na zijn deelname aan De Bachelor. Het spraakmakende liefdesprogramma levert hem talloze romantische dates op, maar de relatie met 'winnaar' Julia - die van hem de meeste rode rozen krijgt - houdt uiteindelijk geen stand. In de video hieronder blijkt hij terug op de roemruchte reünie na thuiskomst. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior doet zijn kant van het verhaal na Bachelor-plottwist

Het interview met Tony Junior zie je donderdag om 21.30 uur in Rooijakkers Over De Vloer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!