Jethro De Bachelorette Beeld © Jean-Pierre Fourie

Jethro uit de Bachelorette verwelkomt zoontje op eigen verjaardag

21 september 2021 16:15

Hoewel hij in ‘De Bachelorette’ niet heel veel geluk had, gaat het privé hartstikke goed met Jethro Galung. De realityster en zijn vriendin Kelly Heruer zijn namelijk de trotse ouders geworden van een zoontje genaamd Bodie. Voor Jethro is het dubbel feest: hij is namelijk ook nog eens jarig vandaag!

'Zo emotioneel, zo dankbaar!'

In een post op Instagram staat Jethro stil bij deze bijzondere dag en laat hij ook meteen kleine Bodie aan de rest van de wereld zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro uit De Bachelorette en vriendin verwachten eerste kind

Bij een fotoslide van het jongetje schrijft hij: 'Bodie Huta Galung, onze zoon 3002gram, 21 September 2021, op de verjaardag van je vader geboren. Ik hou zoveel van jullie. Woorden zijn er niet. Cliches? Fuck cliches, herken mijzelf niet eens meer. Zo emotioneel, zo dankbaar. Je moeder is de krachtigste vrouw op aarde dat zij jou beschermt heeft negen maanden lang. Je bent het mooiste wat er is. Bescherm je voor altijd vergeet dat nooit! Voor altijd. Hou onze vingers nu maar goed vast! Mijn Bodie, onze Bodie! Houden van jouw kleine knappe muchacho.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jethro uit de Bachelorette laat vol trots zijn nieuwe liefde zien

Jethro leerde Kelly eind september 2020 kennen, een half jaar nadat hij in Zuid-Afrika was voor de opnames van De Bachelorette. Kelly noemt hem sindsdien ‘de liefde van haar leven’ en ook Jethro prijst Kelly geregeld de hemel in. Zo zei hij eerder nog dat hij haar een stuk leuker vindt dan Gaby Blaaser. 

Jethro gooide tijdens zijn Bachelorette-avontuur zijn eigen glazen in door mede-kandidaat Jordy voor de bus te gooien. In dit fragment kun je nog eens zien hoe dat ging: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!