Fred van Leer Beeld © ANP

Fred van Leer wandelt de kilo's ervanaf: 'Zeven kilo kwijt'

21 september 2021 16:09

Door de coronacrisis werd wandelen aan het begin van de coronacrisis heel even het nieuwe sporten, want veel andere dingen waren niet mogelijk. Wie het wandelen misschien wat later heeft ontdekt, maar er niet minder enthousiast om is, is Fred van Leer (45). De stylist wandelt zich helemaal suf en is al flink afgevallen.

"Een soort natuurlijke antidepressiva"

Op zijn Instagram Stories vertelt Fred waarom hij zoveel loopt, nadat veel van zijn volgers hem dat hebben gevraagd. Aanvankelijk was het plan van de stylist om fit te worden voor zijn voorstelling in Ahoy, die helaas is uitgesteld tot volgend jaar. "Maar nu ga ik wel weer het theater in", aldus Fred. Hij zet iedere dag gemiddeld 18.000 stappen en is daarmee flink afgevallen. "Zeven kilo kwijt. Überfit en het allerlekkerste wat je kan doen, want je hoofd is leeg. Een soort natuurlijke antidepressiva."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fred van Leer nog altijd last van naweeën na uitlekken video

Naast wandelen is Fred ook nog actief in de sportschool, maar zijn nieuwe hobby maakt hem helemaal blij. Dan heeft hij ook nog een tip voor mensen die ook lekker de benen willen strekken. "Voor alle mensen die zeggen: moet je nou rennen, rennen, rennen? Nee, doorlopen, niet rennen. Daar word ik niet knap van. Gewoon doorlopen. En een leuke route uitkiezen. Ik ben wat dat betreft route-vast."

Momenteel is Fred te zien als host van het tweede seizoen van Drag Race Holland. Hoewel het een tv-klus is waar Fred altijd al van droomde, is het niet altijd even makkelijk. In de video hieronder is te zien hoe hij namelijk erg emotioneel wordt als hij een queen naar huis moet sturen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Fred van Leer: 'Mijn hele leven stond altijd al op z'n kop'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!