Gerard Joling Beeld © ANP

Gerard doet onthulling: 'Aanbiedingen om zaad af te staan'

21 september 2021 17:16

Artiesten krijgen vaak bijzondere verzoeken van hun fans, zo ook Gerard Joling (61). In gesprek met 'Veronica Superguide' doet Geer een aantal pikante onthullingen.

''Ik heb slipjes en lippenstift op mijn spiegel gehad, aanbiedingen gekregen om zaad af te staan''

Na zoveel jaar in de showbizz als Gerard, maak je veel bijzondere dingen mee. Op de vraag wat het gekste is dat een fan ooit heeft gedaan, antwoord Geer: ''Ik heb slipjes en lippenstift op mijn spiegel gehad, aanbiedingen gekregen om zaad af te staan. Of fans die tatoeages van mij laten zetten.''

Ook was er ooit één dame die helemaal geen grenzen kende. ''Er lag ooit een meisje te vingeren voor de bus van mijn technici, omdat ze dacht dat ik in die bus zat", aldus de zanger.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Flinke discussie bij Humberto tussen Gerard Joling en Frans Bauer

Zelf is Gerard ook niet de braafste. ''Ik sjans altijd wel ja", begint Gerard. ''Als ik bij optredens een leuk type zie, geef ik een knipoog. Ik pik ze er wel tussenuit. Ik heb ook weleens iemand van de beveiliging een nummer laten vragen van iemand in de zaal.''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gerard Joling deelt kiekje van '30 kilo geleden'

Gerard krijgt niet alleen veel aandacht van zijn fans, ook in de media is de zanger genoeg te zien. Vorige maand ontving hij nog een award van RTL Boulevard voor Meest Geplugde BN’er. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!