Dave en Donny Roelvink Beeld © ANP

Dave en Donny Roelvink staan stil bij verjaardag overleden oma

21 september 2021 18:27

Het is bijna drie jaar geleden dat de oma van Dave (27) en Donny Roelvink (23) overleden is. Vandaag is het oma Dien haar verjaardag, daarom eren de broers hun oma met vrolijke herinneringen op Instagram.

''Ik denk nog elke dag aan je, ik droom vaak over je en dan word ik wakker met een lach op me gezicht''

Op het kiekje dat Dave van hem en zijn oma deelt, zijn de twee lachend te zien. Dave laat weten dat hij zijn oma erg dankbaar is en haar nog elke dag mist: 'Happy birthday in heaven me liefde. Ik denk nog elke dag aan je, ik droom vaak over je en dan word ik wakker met een lach op me gezicht. Ik ben dankbaar dat we er alles uitgehaald hebben samen. Hou van je xxx’, schrijft de realityster erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink geeft voorproefje van babykamer: 'Zo onwerkelijk'

Ook Donny staat stil bij de verjaardag van zijn grootmoeder. De jongste van de broers plaatst een video op zijn Instagram, waarop hij en zijn oma dansend te zien zijn. 'Gefeliciteerd oma. De derde keer alweer dat je er niet in het echt bij bent. Ik mis je elke dag steeds een beetje meer.', schrijft de geëmotioneerde Donny erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Donny Roelvink over nieuwe muziek: 'Veel volwassener'

Oma Dien werd bij het grote publiek bekend door de televisieprogramma's van de Roelvinkjes. Zo ging ze begin 2018 samen met kleinzoon Dave op vakantie voor het Videolandprogramma Dave en Dien op Ibiza.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hotel Dave Roelvink last van lekkage: 'Wat een zooitje, gap!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!