Beeld © ANP

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Presentator/Presentatrice

22 september 2021 19:21

Over een kleine maand is het weer tijd voor de grootste awardshow van Nederland, het Gouden Televizier-Ring Gala. Na de bekendmaking van de Televizier-Ster Acteur/Actrice, zijn nu ook de stemmen van de categorie Televizier-Ster Presentator en Presentatrice geteld. Benieuwd wie kans maken om Tim Hofman (33) en Chantal Janzen (42) op te volgen? Dit zijn de genomineerden!

Vorig jaar won Tim (Hofman) de Televizier-Ster Presentator. De Televizier-Ster Presentatrice ging naar de altijd stralende Chantal (Janzen). Zij won de prijs drie jaar op een rij en is daarom volgens het reglement deze editie helaas uitgesloten van deelname. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit zijn de genomineerden voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice

De eerste die kans maakt om Tim op te volgen, is niemand minder dan Fred van Leer. De presentator heeft een succesvol jaar achter de rug. Hij steelt de show als host van het hysterische programma Drag Race Holland. Ook is de altijd vrolijke stylist te zien in de programma’s Chantals Beauty Camper en I Can See Your Voice.

De tweede kanshebber op de Televizier-Ster Presentator staat al decennia in de spotlights. We hebben het natuurlijk over André van Duin. De presentator is elke week te zien bij Heel Holland Bakt. Ook is hij te zien in het programma Denkend aan Holland, waar hij samen met Janny van der Heijden vanaf het water de mooie gebieden van Nederland ontdekt.

De derde genomineerde is Arjen Lubach. We kennen Arjen natuurlijk allemaal van zijn satirische programma Zondag met Lubach. De presentator is inmiddels gestopt met het programma, hij wilde namelijk stoppen op het hoogtepunt. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda Hakeboom reageert emotioneel op nominatie Televizier-Ster

De eerste die kans maakt om Chantal na drie jaar op te volgen is YouTube-ster Nikkie de Jager. Velen vinden haar de verrassing van het jaar. Nikkie heeft inmiddels aardig wat televisie-ervaring. Na een vlekkeloze presentatie bij het Eurovisiesongfestival, schittert ze ook in het programma Make-up Cup en is ze jurylid in Glow Up

De volgende genomineerde is onze eigen Marieke Elsinga. De presentatrice begon haar televisiecarrière als sidekick bij het programma RTL Late Night. Inmiddels is Marieke niet meer van de buis weg te slaan en is ze een vaste presentatrice van RTL Boulevard

Tot slot, als derde genomineerde, heeft het publiek gekozen voor Hélène Hendriks. De presentatie van De Oranjezomer is in handen van Hélène. Ook is ze vorig jaar gekozen als presentatrice voor Veronica Inside, het was voor het eerst dat een vrouw ging presenteren in dit programma. 

Het is voor alle drie de presentatrices de eerste keer dat ze genomineerd zijn voor een Televisie-Ster.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Elise Schaap verrast met nominatie Televizier-Ster: 'Went nooit'

Hieronder zie je de reactie van Elise Schaap op haar nominatie voor de Televisie-Ster Actrice.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!