Gordon hondje Toto Beeld © Screenshot Instagram

Hond Toto van Gordon bijt van zich af na valse geruchten

22 september 2021 19:06

Het hondje van Gordon (53), Toto, zorgt dit jaar voor de nodige commotie in showbizzland. Ook deze week is het weer raak. Verschillende bronnen beweren dat de viervoeter niet meeverhuist naar Dubai, maar daar is niks van waar. Dat bevestigt hond Toto nu zelf via Instagram.

''Kop omhoog en gewoon doorgaan"

Sinds het hondje zélf een Instagram-account heeft - met maar liefst 78.000 volgers - krijgt Toto steeds meer media-aandacht. Maar blijkbaar verzaken sommige platforms het nog steeds om wederhoor te plegen bij de hond. Toto is inmiddels helemaal klaar met de onzinverhalen die de headlines domineren. Op Instagram bijt hij van zich af. 'Kop omhoog en gewoon doorgaan. Genieten van al dit moois en straks mag ik mee op avontuur!’ blaft hij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuw hoofdstuk voor Gordon: met vriend aangekomen in Dubai

Goor schreef eerder deze week al dat Toto 'gewoon' meegaat naar Dubai op 17 oktober. 'Ik ben nu in UAE om mijn visum te regelen. Het is werkelijk waar zo schadelijk en schandelijk wat zogenaamde roddelsites weer aanrichten met hun leugens.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gordon slaat van zich af na 'onzinverhalen' over hondje

Ondertussen blijft Gordon trouw aan zichzelf. Zijn laatste programma The Cube was misschien niet het succes waar zijn zender op hoopte. Maar Goor maakt zich niet druk, want zoals hij in onderstaande video zegt: hij kijkt niet naar kijkcijfers, maar naar bankrekeningcijfers. 

Gordon kijkt niet naar kijkcijfers, maar bankrekening-cijfers: 'Alles boven miljoen'

04:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!