Mart Hoogkamer Beeld © ANP

Mart Hoogkamer heeft stemproblemen en annuleert optredens

23 september 2021 12:57

Mart Hoogkamer (23) neemt het zekere voor het onzekere en heeft zijn optredens van de komende dagen geannuleerd. Deze keer niet vanwege een bierdouche: de Leidse zanger heeft een fikse keelontsteking en is daardoor zijn stem kwijt.

"Om die reden zijn de optredens geannuleerd"

Dat meldt Shownieuws. Er zit niets anders op voor de artiest dan rust nemen en dat doet hij dan ook, zodat hij zo snel mogelijk weer op de bühne kan staan. Zijn manager laat weten dat 'om die reden zijn optredens zijn geannuleerd'.

Dat zijn stem weg is, is misschien niet gek: zijn zomerhit 'Ik ga zwemmen' is wereldwijd het meest gedeelde nummer op Spotify, staat bovenaan de lijst van meest gestreamde nummers en is meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mart Hoogkamer belooft vervolg monsterhit: 'Je wil meer'

Op Instagram plaatst Mart vandaag een foto samen met zijn dokter. ‘Mijn stem is gelukkig gezond! Nu rust pakken. Dinsdag mogen we weer', schrijft de zanger erbij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Droom van Mart Hoogkamer komt uit: een nummer 1-hit!

Het gaat de zanger dus goed, en dan gaat op 28 september ook nog zijn documentaire 'Van vader op zoon' in première. In de liefde zit het ook nog steeds snor. Het leek er even op dat Mart en Jennifer van Ooijen tijdelijk uit elkaar waren, maar via social media liet de zanger weten dat het weer dikke mik is tussen de twee.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mart Hoogkamer geeft zijn mening over Ik ga zwemmen-parodieën

Aangezien zijn zomerhit zo populair is, wordt de melodie ook wel eens 'gejat'. Hieronder vertelt Mart wat hij daarvan vindt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mart Hoogkamer weigert verder op te treden na bierdouche

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!