Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2021

23 september 2021 18:45

Het wordt nu echt aftellen: over minder dan een maand staat het Gouden Televizier-Ring Gala voor de deur. Tijd om de smoking te stomen en de speeches te schrijven. De makers van de drie programma’s die strijden om de felbegeerde Gouden Televizier-Ring kunnen de potloden alvast slijpen. RTL Boulevard mag de genomineerden exclusief bekendmaken.

De eerste genomineerde is een Nederlandse binge-waardige show waar we allemaal weleens van hebben gehoord. We hebben het over de spannende misdaadserie Mocro Maffia. De Videoland-serie is bedacht en ontwikkeld door Achmed Akkabi en Thijs Römer en werd al eerder genomineerd voor Het Gouden Kalf. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marieke live op tv verrast met Televizier-nominatie: 'Sta te trillen!'

Voor documentairemaakster Jessica Villerius is het ook feest. Met haar docuserie De Kinderen van Ruinerwold dingt ze mee naar de ring. De reeks gaat over het gezin dat bijna twee jaar geleden ontdekt werd op een boerderij in Drenthe. De vier oudste kinderen uit de familie, die jarenlang onder de radar leefde, vertelden daarin eenmalig hun verhaal. Dat maakte op veel kijkers grote indruk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda Hakeboom reageert emotioneel op nominatie Televizier-Ster

Ook Een huis vol is dit jaar genomineerd voor de felbegeerde prijs. In deze docusoap staat het leven van grote gezinnen in Nederland centraal. Je ziet hoe de gezinsleden omgaan met kleine en grote uitdagingen in het leven en hoe ze voor elkaar zorgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap verrast met nominatie Televizier-Ster: 'Went nooit'

RTL Boulevard nam vorig jaar vooraf aan het gala een kijkje en sprak met de zenuwachtige genomineerden. Dat zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!