Trinny Woodall Beeld © ANP

What Not To Wear-presentatrice flasht per ongeluk borst

23 september 2021 15:55

Televisiepresentatrice Trinny Woodall (57) plaatste gisteren een video online die om een verrassende reden de aandacht trok. Het tv-gezicht trakteert haar volgers in de beelden op een modeshow, maar doordat ze iets te enthousiast van outfits wisselt worden de kijkers onbedoeld getrakteerd op wat meer dan alleen kleren.

"Ik was je aan het flashen, sorry"

Aan het begin van de video is er nog niets aan de hand en showt ze een jumpsuit die tegelijk moet fungeren als pyjama - en die ze helemaal afkraakt. Ze wil het ding dan ook zo snel mogelijk weer uittrekken, maar wanneer ze haar bovenstuk uit wil doen, verschijnt er per ongeluk een borst in beeld. "Wacht even!" zegt ze. Vervolgens weet ze niet hoe snel ze even uit beeld moet gaan. "Ik was je aan het flashen, sorry!"

Hier kun je de video zien.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Ex Nigella aan het daten met Trinny Woodall'

Na de onbedoeld onthullende beelden gaat ze gewoon door met het aantrekken van de volgende outfit. Deze keer doet ze dat toch maar buiten beeld en zorgt ze ervoor dat haar boezem goed bedekt is als ze het volgende pakje showt.

Trinny Woodall is onder meer bekend van de Britse tv-show This Morning en What Not To Wear. En daarnaast is ze dus ook een koningin in het showen van outfits:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!