Trijntje Oosterhuis Beeld © ANP

Lief: Trijntje Oosterhuis zet jarige 'bonuszoon' in het zonnetje

23 september 2021 16:23

Het is feest bij Trijntje Oosterhuis (48) thuis, want haar 'bonuszoon' is jarig en ze wil iedereen laten weten hoe blij ze met hem is. 'Jij brengt altijd licht in huis', schrijft de zangeres op haar Instagram-account.

"Een brok positieve energie en gezelligheid ben jij"

'Op rechts mijn lieve Bonus Zoon Eljah Ronde!! Die vandaag jarig is. 14 alweer! Gefeliciteerd lieverd. Een brok positieve energie en gezelligheid ben jij! Vooral in de ochtend als ik en je zusje Maël met onze ochtendhumeurtjes door de keuken lopen. Jij brengt altijd licht in huis', schrijft de zangeres trots bij de post. 

Veel BN'ers laten een reactie achter, onder wie haar schoonzus - en Eljahs tante - Berget Lewis: 'Hahaha jaaaaa 14 jaar! Het gaat zo snel hieperdepiep hoeraaaaaa.' Ook ontvangt ze felicitaties van onder anderen Edsilia Rombley en Chantal Janzen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Trijntje Oosterhuis verrast fans met nieuwe muziek

Onlangs stond Trijntje er nog bij stil dat de tijd af en toe in sneltreinvaart voorbijvliegt, omdat de kleutertijd van haar dochter Maël alweer voorbij is. 'Best bizar te bedenken dat van die kleutertijd de helft thuis op de bank of via het Zoomscherm is voltrokken', schreef ze daarover.

Trijntje zette zich onlangs in voor de kinderen in Nederland die ook hebben geleden onder de coronacrisis. Daarover vertelt ze meer in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Johan Derksen hekelt uitspraak Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis zet kinderen in het zonnetje

01:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!