One Direction

Liam Payne over One Direction-reünie: 'Hoe eerder, hoe beter'

23 september 2021 21:22

Het lijkt er steeds meer op dat een One Direction-reünie er nu écht aan zit te komen. Misschien wel veel sneller dan verwacht. Dat vertelt de voormalig 1D-zanger Liam Payne (28) aan de Britse tabloid 'The Mirror'.

''Ik heb het er met Louis over gehad en wij vinden: hoe eerder, hoe beter''

In 2015 stapte Zayn Malik als eerste uit de boyband. De vier overgebleven leden van One Direction, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne en Louis Tomlinson, gingen een jaar later uit elkaar zodat alle leden zich op een solocarrière konden richten. 

Sinds de groep niet meer samen is, worden de geruchten over een eventuele reünie met het jaar heviger. Dit zal er niet minder om worden nu Liam aan The Mirror heeft verteld dat hij een One Direction-reünie besproken heeft met Louis. De zangers zien het allebei erg zitten. ''Ik heb het er met Louis over gehad en wij vinden: hoe eerder, hoe beter'', zegt Liam. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Liam Payne mist One Direction en hint op reünie

Fans waren vorig jaar erg teleurgesteld nadat de mannen niet bij elkaar kwam voor het tienjarig bestaan van de groep. Eerder dit jaar liet Simon Cowell weten dat hij goede hoop heeft dat de boyband ooit weer met elkaar zal optreden. ''Ik denk dat het gaat gebeuren. Of het nu gaat om een tour of om een plaat maken, het zou geweldig zijn'', vertelde de tv-persoonlijkheid aan The Mirror. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Voormalig haarstylist One Direction onthult geheimen