Beeld © Instagram @shanikevh

Shani en Davey uit EOTB nemen een break: 'Hebben wel echt bonje'

23 september 2021 20:36

Het leek allemaal zo goed te gaan tussen de tortelduifjes Shani en Davey, bekend uit het meest recente seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch’. Toch lijkt het nu einde verhaal voor het stel, dat laat Shani weten in een YouTube-video van Nick Eshuis.

'Ik hoop dat het goed komt, want ik hou echt met heel mijn hart van hem''

In juni gingen de twee nog samenwonen en begin deze maand liet Davey zelfs een liefdestattoo van Shani op zijn hand zetten. Nu vertelt de EOTB-babe aan YouTuber Nick dat het verre van goed gaat tussen haar en Davey. ''Het probleem is dat we allebei soms andere keuzes maken in het leven. En dat weegt gewoon heel hard op onze relatie'', legt ze uit. ''We hebben nu wel echt bonje."

Toch hoopt Shani dat de break slechts tijdelijk is. ''Ik hoop dat het goed komt, want ik hou echt met heel mijn hart van hem'', vertelt de realityster. ''Maar sommige situaties kan ik gewoon niet mee omgaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tijd voor de volgende stap: Shani uit EOTB laat liefdestattoo zetten voor Davey

Of het ooit goed zal komen tussen de twee is nog de vraag. Inmiddels hebben beiden alle foto’s van elkaar verwijderd op Instagram en heeft Davey zijn woonlocatie terug veranderd in Breda. 

Shani was behoorlijk aanwezig tijdens EOTB en ook in Shots Fired hield Shani zich niet in, zoals te zien is in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Het is zover: Shani en Davey uit EOTB hebben een huis gevonden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!