Billie Eilish raakte 100.000 volgers kwijt na decolleté-kiekje

23 september 2021 22:03

Billie Eilish (19) stond lange tijd bekend om de wijde kleding die ze droeg, maar sinds kort draagt de zangeres ook wat strakkere en blotere kleding. En daar is niet iedereen even blij mee, zo blijkt uit een interview dat Billie deed met 'Elle'.

De zangeres vertelt dat ze een keer 10.000 volgers op Instagram kwijtraakte door het delen van een wat 'blotere' foto. Volgens Billie houden veel van haar volgers vast aan haar 'oude versie' die veel wijde kleding droeg. Toen ze op Instagram een foto deelde waarop ze haar decolleté liet zien, kreeg ze ook veel negatieve reacties. "Ik verloor 100.000 volgers, alleen vanwege de borsten", zegt de zangeres. "Mensen zijn bang voor grote borsten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Finneas, broer van Billie Eilish, komt met eigen album

Billie vindt ook dat fans vooral niet te veel moeten zoeken achter haar kledingkeuze. Zo herinnert ze zich nog een warme dag waarop ze een tanktop droeg. "Ik weet dat mensen zullen zeggen: 'Holy fuck, ze kleedt zich sexy en probeert een statement te maken.' En ik zeg dan: 'Nee, dat doe ik niet. Het is 500 graden en ik wil gewoon een tanktop dragen.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Billie Eilish niet tevreden met lichaam: 'Wie is dat wel?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!