Roos uit Oh Oh Cherso: 'Ik herkende mezelf echt niet op televisie'

24 september 2021 21:29

In 2010 ging een groep vreemden op vakantie naar Chersonissos voor het programma 'Oh Oh Cherso'. Ook Roos van Gelder (32) maakte daar deel van uit. De eerste uitzending werd inmiddels meer dan 11 jaar geleden uitgezonden, toch kijkt Roos niet alleen met goede gevoelens terug op die tijd. Zo was de realityster niet altijd even blij met de beelden die ze van zichzelf terug zag op televisie, dat vertelt ze in een interview met 'LINDA.nl'.

''Alles wat je op televisie zag, was in het echt wel anders''

Volgens Roos lagen enkele situaties die wij in het programma hebben gezien in de werkelijkheid anders. ''Alles wat je op televisie zag, was in het echt wel anders'', vertelt ze. Roos heeft soms nog steeds moeite met bepaalde beelden die ze toentertijd van zichzelf heeft gezien. ''Je hoort wel dat er wordt geknipt en geplakt. Maar dan denk je: het is allemaal toch gebeurd, dus dan zal het wel? Nou, nee. Ik herkende mezelf echt niet op televisie."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Vincent en Roos van Oh Oh Cherso blikken terug op 11 jaar samenzijn

Er zijn verschillende redenen waarom ze meedeed aan het realityprogramma. ''Het onbekende sprak me toentertijd echt aan'', begint Roos. Ze vervolgt: ''Ik had altijd relaties en ging dan met mijn vriendje op vakantie. Nu zou ik voor het eerst met een vriendengroep op vakantie gaan. Alles zou worden geregeld, er zou een mooi zwembad zijn en alles kon. Vrijheid, blijheid. Gelukkig bleek de groep ook leuk te zijn, hoewel ik wel moest wennen aan de camera’s''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kaboutertje uit Oh Oh Cherso in The Voice

Inmiddels is Roos getrouwd met mede-deelnemer Vincent van der Lans. Het stel heeft samen twee kinderen gekregen. ''Ik ben lekker met de kindjes thuis en Vincent werkt voor zichzelf als personal trainer. Ik ben echt heel gelukkig zo’’, sluit ze af. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!