Frank Jansen Beeld © Aran on Tour

Frank wil niets weten van omgangsregeling Coco: 'Vertrouw Rogier niet'

25 september 2021 16:46

Waar normaliter om de kinderen wordt gestreden tijdens een vechtscheiding, gaat het in het geval van Frank Jansen (75) en Rogier Smit (47) om hun hond Coco. Afgelopen september besliste de rechtbank dat er een omgangsregeling voor de hond moet komen, maar Frank wil daar niets van weten. 

"Er staat een boete op als ik het niet doe. Nou, dan betaal ik die boete maar"

In Aran on Tour, de online videoserie van RTL Boulevard, vertelt een gepikeerde Frank dat hij Rogier niet vertrouwt met het beestje. Frank zorgt momenteel voor Coco en Rogier voor Brownie, maar laatstgenoemde zou ook graag af en toe voor Coco willen zorgen. Rogier ging daarom naar de rechter, die bepaalde dat hij de hond twee dagen per week mag halen. Maar dat ziet Frank niet zo zitten. "As we speak, vandaag, zou Rogier Coco komen ophalen", legt hij uit. "Maar ik ken Rogier een beetje: die maakt altijd afspraken, maar komt ze eigenlijk nooit na."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter doet uitspraak in vechtscheiding Frank en Rogier

Volgens Frank is dat nu eenmaal zijn karakter: "Altijd wat anders en warrig in zijn hoofd. En dan krijg ik een gerechtelijk bevel dat 'ie (hond Coco red.) twee dagen in de week met Rogier meemoet."

Als het aan Frank ligt, steekt hij hier een stokje voor. "Ik denk in dit geval in belang van de hond. Er staat een boete op als ik het niet doe. Nou, dan betaal ik die boete maar", stelt hij. Die 100 euro per dag heeft hij er wel voor over, want volgens Frank zorgt Rogier helemaal niet goed voor de dieren. Hij vertelt: "Als we het samen niet leuk hadden dan vluchtte ik uit het huis, en dan kwam ik thuis en had hij de honden niet uitgelaten en lag de kamer vol stront en pies. Dat kan je een hond niet aandoen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank: 'Rogier is niet langer de persoon waar ik verliefd op werd'

Eerder sprak Aran al met Tim Douwsma, die zich al meermaals uitgesproken heeft tegen het coronabeleid. De zanger wil zich niet laten vaccineren of testen, wat ook gelijk betekent dat hij niet meer optreedt of op tv komt. Tim vertelt er openhartig over in onderstaande video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!