Mirella van Markus en vrouw Claudia Beeld © ANP

Mirella van Markus al tien jaar gelukkig met vrouw Claudia

24 september 2021 21:26

Voordat Mirella van Markus (44) haar huidige vrouw Claudia Vermeulen (45) ontmoet had, zat Mirella totaal niet te wachten op een relatie. Toch is het Claudia gelukt om de presentatrice voor haar te winnen. Het stel deelt hun liefdesverhaal nu in tijdschrift 'Elegance'.

''Claudia wist wat ze wilde, dat vond ik heel aantrekkelijk''

Mirella en Claudia leerden elkaar kennen tijdens een avondje uit. ''Op een maandagavond gingen we naar het theater en in de pauze kwamen we Clau tegen. Zij bleek mijn vriendin te kennen’’, vertel Mirella. ''Ik vond haar meteen leuk'', vult Claudia aan. 

Toch stond de presentatrice op dat moment niet open voor een relatie. ''Ik zat nog in het staartje van een relatie, waarvan ik eigenlijk al wist: dit gaat niet meer werken. Maar ik wilde het toch nog een laatste kans geven. Ik was totaal niet op zoek naar iets nieuws’’, aldus Mirella. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mirella van Markus over wensouders

Nadat Claudia een Hyves-verzoek aan Mirella had verstuurd, hielden de twee contact. ''Zo hebben we een beetje over en weer gechat’’, vertelt Mirella.

In 2009 liep de relatie van Mirella toch op de klippen. Claudia wist toen meteen haar kans te pakken. Die doortastendheid van Claudia, was uiteindelijk waar Mirella voor viel: ''Claudia wist wat ze wilde, dat vond ik heel aantrekkelijk''

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mirella van Markus in verwachting

Uiteindelijk trouwden Mirella en Claudia in 2011 en kreeg het stel twee kindjes. Claudia beviel van Sammie en Mirella van Bobbie. Met zijn viertjes vormen ze een vrolijk gezinnetje.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!