George Clooney en Brad Pitt weer samen te zien in film

25 september 2021 08:12

Fans van George Clooney (60) en Brad Pitt (57) kunnen hun geluk niet op: de twee zijn namelijk binnenkort weer eens samen te zien op het witte doek. De twee acteurs gaan spelen in een nieuwe film van Jon Watts, de regisseur van Spiderman: Homecoming, zo melden Amerikaanse media.

Jon zal zich bezig houden met het script, de regie en de productie en Brad en George gaan waarschijnlijk allebei een hoofdrol spelen in de film. Daarnaast hebben ze nog een flinke hand in de pap want hun productiemaatschappijen Smokehouse Pictures (van George) en Plan B Entertainment (van Brad) zullen de film produceren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

George Clooney helpt Italianen na hevige overstromingen

Er is verder nog maar weinig bekend over het plot van de film. Volgens Variety gaan George en Brad de rollen spelen van twee mannen die problemen oplossen voor anderen en die dezelfde klus krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Brad Pitt weer naar rechter wegens voogdijschap Angelina Jolie

Het is alweer een tijdje geleden dat de acteurs samen op het witte doek verschenen. In 2008 kwam de film Burn After Reading uit, waarin de twee allebei te zien waren. Ook speelden de acteurs jarenlang de hoofdrollen in de Oceans Eleven-reeks als Danny Ocean (George) en Rusty Ryan (Brad).

Voor Brad zullen de opnames een fijne afleiding zijn. De acteur is namelijk al een tijdje verwikkeld in een nare vechtscheiding met Angelina Jolie. 

Brad Pitt zet zich schrap om einde te maken aan vechtscheiding

03:12

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!