Guus Meeuwis Beeld © ANP

Guus Meeuwis gaat vanaf november weer touren

25 september 2021 10:33

Goed nieuws voor fans van Guus Meeuwis (49). De zanger staat namelijk vanaf het najaar weer op het podium. Guus begint op 5 november in Hedon in Zwolle aan zijn clubtour In Basis. De kaartverkoop voor de tournee is vanochtend begonnen.

"Zo puur zag u mij nog nooit"

Guus doet met In Basis ook onder meer Paradiso in Amsterdam, TivoliVredenburg in Utrecht en 013 in Tilburg aan. Volgens de zanger worden de optredens anders dan fans van hem gewend zijn. "Mooie songs, een paar instrumenten, ritmische verrassingen en een hoop zin en energie om er een geweldige avond van te maken. Maar ik vind het ook spannend, want zo puur zag u mij nog nooit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis bedankte al voor Bernhard-rel voor F1

Het is de eerste tournee die Meeuwis in coronatijd doet. Toch heeft de zanger wel opgetreden. In 013 gaf hij vijftig shows voor een klein publiek en daarnaast was hij medeoprichter van de supergroep The Streamers. Met onder anderen Kraantje Pappie, Suzan & Freek en VanVelzen gaf hij daarmee drie digitale concerten.

Nu de coronamaatregelen weer zijn versoepeld, zou het zomaar kunnen dat hij binnenkort in het huwelijksbootje stapt met Manon Meijers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Guus Meeuwis bedankte al voor Bernhard-rel voor F1

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!