Verloofde niet te spreken over docu's over Britney Spears

25 september 2021 12:56

Er zijn de afgelopen maanden aardig wat documentaires uitgezonden over Britney Spears (39) en daar is haar verloofde Sam Ashgari (27) niet bepaald blij mee. Het model en acteur schrijft in zijn Instagram-stories dat de films over onder andere de juridische strijd tussen Spears en haar vader als haar toezichthouder een 'bittere nasmaak' hebben achtergelaten.

"Ik kan het ze niet kwalijk nemen maar ik heb wel mijn twijfels"

'Ik kan het CNN, BBC of Netflix (die me door de lockdowns heen hebben gesleept) niet kwalijk nemen dat ze die hebben uitgezonden want als acteur vertel ik ook andermans verhalen', zo schrijf Sam op Instagram. 'Maar ik heb wel mijn twijfels over producenten die ze maken om 'iets onder de aandacht' te brengen zonder dat ze input of toestemming hebben van de persoon die centraal staat.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Britney Spears staat niet achter nieuwe Netflix-docu'

Volgens het model komt het door de #FreeBritney-beweging en niet door de documentaires dat de zangeres na dertien jaar gaat worden verlost van haar vader als toezichthouder. Jamie Spears heeft eerder deze maand aan de rechter gevraagd de curatele van zijn dochter te beëindigen. Hij werd haar toezichthouder nadat ze in 2008 een mentale inzinking had gehad. In de jaren erna sprak de zangeres nooit over wat ze daarvan vond, tot afgelopen juni. In de rechtbank vertelde ze dat ze af wil van het curatorschap van haar vader en vergeleek het feit dat hij alles voor en over haar heeft beslist, met mishandeling.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britney Spears stemt formeel in met einde curatele

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!