Beeld © Kijk

Kijkers van K2 zoekt K3 reageren woedend op jurylid Gordon

25 september 2021 15:15

Gordon Heuckeroth (53) heeft zich niet bepaald populair gemaakt in de eerste aflevering van ‘K2 zoekt K3’. Op Twitter regent het kritiek van kijkers die vinden dat de zanger veel te ver gaat met zijn kritiek richting de deelnemers.

Nadat Klaasje Meijer uit K3 vertrok, werd de groep gereduceerd tot K2. Om weer ouderwets verder te kunnen gaan als K3 heeft studio100 besloten om door middel van een talentenshow op televisie op zoek te gaan naar een waardige opvolger. Niemand minder dan Gordon, Samantha Steenwijk en de Vlaamse zangeressen Natalia Druyts en Ingeborg Sergeant hebben de moeilijke taak om de kandidaten te beoordelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hond Toto van Gordon bijt van zich af na valse geruchten

In dit laatste blijkt vooral Gordon niet zo goed te zijn. De zanger heeft namelijk de taak om alle kandidaten te beoordelen op hun outfits en styling en dit doet hij – zoals we van hem gewend zijn- zonder ook maar enige filter. Zo vertelt hij iemand dat het lijkt alsof de kleren ‘van de Wibra komen’ vertelt hij een ander ‘je ziet er suf en nerdy uit’ en geeft hij een vrouw het advies ‘we smijten die bril weg, doen je hakken aan en dan komt het goed’.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon slaat van zich af na 'onzinverhalen' over hondje

Op Instagram laten kijkers weten dat ze geschokt zijn van zijn uitspraken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw hoofdstuk voor Gordon: met vriend aangekomen in Dubai

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!