Jaimie Vaes en Lil' Kleine Beeld © ANP

Datenight voor Lil' Kleine en Jaimie Vaes: zoenend op festival

26 september 2021 14:47

Het lijkt erop dat de break tussen Jaimie Vaes (32) en Lil' Kleine (26) over is. De twee schuiven hun liefde voor elkaar niet meer onder stoelen of banken en delen een zoenvideo op Instagram.

Jaimie en Jorik delen verschillende video's in hun Instagram Story. Ze zijn samen aanwezig op een festival in Amsterdam en laten hun volgers maar al te graag meegenieten. Op een van de video's is te zien hoe ze elkaar een dikke zoen geven. Het lijkt er dus op dat hun relatiebreak voorbij is.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Jaimie Vaes schakelde professionele hulp in na Jorik-rel

Jaimie en Jorik wonen nu al een tijdje gescheiden van elkaar: hij in Amsterdam en zij samen met Lío op Ibiza. De pauze in hun relatie heeft alles te maken met die bewuste avond op het Spaanse party-eiland. Lil' Kleine kwam eind mei onder vuur te liggen omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover zijn verloofde. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. De zanger werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. Jorik en Jaimie deelden kort daarna een video waarin ze duidelijk maakte dat hun relatie hoge pieken maar ook diepe dalen kent.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Jaimie Vaes: 'Vermoeiend om je iedere keer weer te verantwoorden'

Onlangs vloog de rapper nog naar Ibiza voor een hereniging met zijn zoontje Lío. Ook gaf hij op 100% NL aan dat het huwelijk nog steeds niet van de baan is.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!