Heleen van Royen Beeld © ANP

Heleen van Royen wordt weer oma: 'Het is geweldig'

26 september 2021 15:23

Heleen van Royen (56) is al de trotse oma van kleinzoon Spencer en kan binnenkort nog een kleinkind in haar armen sluiten. De schrijfster deelt op Instagram het bijzondere nieuws dat haar dochter weer in verwachting is.

"Met zijn vijven naar de première van Aladdin de Musical"

'Met zijn vijven naar de première van Aladdin de Musical', schrijft Heleen bij een foto op Instagram. Haar dochter Olivia is zwanger van haar tweede kindje.

Entertainmentdeskundige Aran Bade sprak Heleen en Olivia op de première van de musical. "Ik ben nu halverwege en alles is goed", vertelt een stralende Olivia. Het wordt weer een jongetje en ze is uitgerekend op 14 februari. "Dus de naam is ook meteen duidelijk", grapt ze. Voor Olivia is deze zwangerschap anders dan haar eerste. "Je bent wat relaxter want je weet wat je kunt verwachten. Maar het is mooi dat het weer gegund is."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Heleen van Royen hoopt op terugkerende gastrol GTST

Heleen vindt het geweldig dat ze binnenkort nog een kleinzoon krijgt. "Op Spencer pas ik een dag in de week en dan komt er eentje bij. Het is geweldig." Volgens Olivia is Heleen een heel lieve oma die haar kleinzoon verwend met pannenkoeken en limonade die ze stiekem in de drinkbeker doet.

Heleen werd vorig jaar juli oma van de kleine Spencer. In haar column in Vrouw schreef ze dat het grootmoederschap haar grootste dromen overtreft. 'Want het is fantastisch om oma te zijn. Ik had er veel van verwacht, maar de werkelijkheid overtreft alles.'

En wat Heleens favoriete dag van de week is? 'Vrijdag is mijn favoriete dag van de week, want dan pas ik op kleinzoon Spencer', liet ze weten op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rolletje in GTST is droom die uitkomt voor Heleen van Royen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!