Gordon Beeld © ANP

Goed begin van de week: Gordon herenigd met hondje Toto

27 september 2021 11:34

Presentator en zanger Gordon (53) is weer herenigd met zijn geliefde hondje Toto. Dat laat hij door middel van enkele foto's weten op social media.

"Wat een heerlijk beestje, oppas nodig?"

Gordon vertoefde een tijdje in de Verenigde Arabische Emiraten om zijn visum voor zijn verhuizing naar Dubai te regelen. Toto bleef in Nederland tijdens Gordons verblijf aldaar en dat leidde tot geruchten dat de viervoeter überhaupt niet mee zou verhuizen. Daar reageerde Goor woest op. De zanger vond het niet kunnen dat media onterecht stelden dat Toto thuis werd achtergelaten. 'Voor de zoveelste keer moet ik mezelf weer verdedigen tegen onzinverhalen en lasterlijke en smadelijke leugens die worden verspreid door mediacourant', zei hij op Instagram. 'Duidelijk is de boodschap niet goed overgekomen en riskeren ze alsnog een gang naar de rechter. Als dan ook nog 'serieuze' sites als LINDA.nl schadelijke suggestieve onjuiste berichtgeving gaat overnemen is mijn grens bereikt. Ik moet nu weer een statement maken over mijn hond, kotsmisselijk word ik er van.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hond Toto van Gordon bijt van zich af na valse geruchten

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon slaat van zich af na 'onzinverhalen' over hondje

Gordon liet weten dat Toto op 17 oktober 'gewoon mee gaat', maar de twee zijn nu al herenigd. Het lijkt erop dat Goor terug in Nederland is; op zijn Instagram zien we een reeks zoete foto's van hem en Toto die tot veel reacties leiden. 'Wat een heerlijk beestje, oppas nodig?' vraagt iemand. 'Zo ben je weer thuis bij Toto, zo lief, dikke kus voor jullie', schrijft een andere volger. 'Wat een scheetje is het toch', stelt een derde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw hoofdstuk voor Gordon: met vriend aangekomen in Dubai

'Gordon weer aan de man'

00:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!