Beeld © ANP

Roxeanne Hazes verbluft volgers met nieuwe look

27 september 2021 16:59

Nu de dagen wat grauwer worden kan het geen kwaad om een beetje meer kleur in je leven te introduceren - en dat heeft Roxeanne Hazes (28) heel letterlijk genomen. De zangeres heeft namelijk een deel van haar lokken groen geverfd.

De zanger plaatste vandaag een kiekje van haar nieuwe coupe op Instagram. Op de foto is te zien hoe Roxeanne samen met haar vriend Erik Zwennes verliefd de camera in kijkt. Onder de foto wordt het ene na het andere complimentje gegeven over haar nieuwe look. 'Je haar! Zo onwijs gaaf!!' reageert iemand. 'Wauw, love your hair', schrijft een ander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes in de wolken door jarige Fender: 'Waar blijft de tijd?'

Roxeanne heeft niet stilgezeten de afgelopen tijd. Ze heeft een hoop nieuwe muziek gemaakt en ze kan niet wachten tot ze die tijdens haar tournee aan haar fans kan laten horen. Onlangs schreef ze op haar Instagram dat ze haar tournee met een 'dubbel gevoel' door laat gaan omdat door het verplichte coronatoegangsbewijs een deel van haar fans wellicht zal afhaken. De zangeres overwoog haar tour te verzetten 'maar mijn liefde voor muziek, voor mijn publiek, mijn jongens, de zalen en mijn team is onvoorwaardelijk. Om die reden hebben we besloten om het wel te doen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook

Roxeanne Hazes laat tournee met 'dubbel' gevoel doorgaan

De tour geeft Roxeanne waarschijnlijk wat afleiding van persoonlijke perikelen. De zangeres staat namelijk niet bepaald op goede voet met haar moeder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!